High quality fashion Evol Clothing

Evol Clothing is een luxe lifestylebrand voor high quality fashion. Wij bieden fashion voor de man en vrouw die houdt van moderne kleding en van comfort. Evol Clothing staat voor luxe stoffen, een wijde fit en een comfortabele look voor elk moment van de dag. Onze items zijn er voor iedereen en mogen gezien worden. Van hoodie tot T-shirt. Voor man en vrouw.

Comfy wear: hoodies, T-shirts en meer

Onze kleding is er voor mannen en vrouwen die kwaliteit waarderen. Die weten wat ze willen, maar ook houden van losgaan en genieten. Daarom is onze kleding passend voor elke gelegenheid. De hoge kwaliteit stoffen, het subtiele logo en de originele designs maken onze items uniek. Van een festival tot het werk. En van een lazy Sunday tot een late night dinner. Evol Clothing is er voor elke gelegenheid.

 

Always Quality first

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij willen dat je lang plezier hebt van onze kleding. Daarom zijn onze stoffen, stiksels en bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit. Alle stoffen zijn van hoogwaardig materiaal en van stevige kwaliteit. Zo is elk T-shirt gemaakt van 100% katoen (240 gsm) en elke hoodie is gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester (350 gsm).

Waar het begon

Evol Clothing is ontwikkeld voor iedereen. Sportief, modern, comfortabel en toegankelijk. Dat is waar wij in de fashionbranche naar op zoek waren. Luxe items die passen bij iedereen. En die mooi én comfortabel zijn. Vanuit dat idee zijn onze designs ontstaan. Unieke ontwerpen op hoogwaardige stoffen met altijd een fijne fit. Een merk waar wij trots op zijn. En dat jij met trots kunt dragen.

Not just clothing, But a lifestyle

Evol Clothing is meer dan een kledingmerk. Wij zijn een lifestylebrand. Fashion is in onze ogen nooit klaar. Daarom blijven we ons ontwikkelen en met de laatste trends meegaan. Verwacht moderne designs, mooie stoffen en producten waar jij mee gezien wilt worden. Van hoodie tot parfum. Ons assortiment blijft zich uitbreiden.

 

Duurzaamheid

Wij staan niet alleen voor kleding die gezien mag worden. We geloven ook in samen bijdragen aan de wereld van morgen. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld biologisch katoen en gerecycled polyester voor onze hoodies. Ook gaan we onnodig productverbruik tegen. Met een aankoop bij Evol Clothing doe je dus niet alleen jezelf, maar ook de aarde een plezier.

It’s all About the fit

Kleding moet niet alleen bij je passen. Het moet ook comfortabel aanvoelen. Daarom heeft onze kleding een fijne, wijde fit. Gecombineerd met de luxe stoffen en hoge kwaliteit is elk item van Evol Clothing iets waar je in gezien wilt worden. Draag ze met plezier. En met trots. Waar en wanneer je wilt.

Shop hoodies